Zážitky, pocity a dojmy z letu balónem POHODA

Na této stránce máte prostor vyjádřit své zážitky z letu balónem POHODA. Budeme rádi pokud se i vy o svůj zážitek podělíte s ostatními lidmi.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Let ze Stříteže (Josef Nosek, 31. 8. 2022 13:48:48) Odpovědět

    Super zázitek podvečerního letu balonem , pan Kouba je
    dobrý pilot i dobrý společník v koši.
    Děkujeme

  2. Let 12,7,2021 (Josef Pěkný, 14. 7. 2021 9:43:02) Odpovědět

    Super zážitek. Mohu jen doporučit. Pilot pan Kouba je naprostý profík. Určitě ještě poletíme. Děkujeme Iveta a Josef Pěkný.

  3. Let nad Dolní Cerekví (Zdeněk Veselý, 9. 8. 2020 15:36:21) Odpovědět

    Děkuji za ochotu při objednávce privátního letu. Let nad Dolní Cerekví byl pro nás krásným zážitkem. Pilot Nikola Kličková a kluci z doprovodného vozidla skvělí!!!
    Děkujeme Zdeněk a Dana Veselých

  4. Let od Radětína (Pacnerovi, 19. 6. 2019 10:56:56) Odpovědět

    Dobrý den. Chtěli bychom poděkovat za včerejší fantastický zážitek. Opravdu jsme si to moc užili i díky profesionálnímu a přátelskému přístupu pana pilota i řidiče doprovodného vozidla. Byl to pro nás nezapomenutelný zážitek. Děkujeme Pacnerovi

  5. Let nad Vysočinou (Pernická, 10. 6. 2019 11:34:35) Odpovědět

    Dobrý den, o víkendu jsme absolvovali privátní let balonem nad námi zvolenou oblastí. Úžasný zážitek. Pilot pan Klička a řidič doprovodného vozidla byli oba skvělí. Děkujeme

  6. Let u Pelhřimova (Jaroslav Čermák, 26. 9. 2018 15:48:39) Odpovědět

    Chtěli bychom poděkovat touto cestou za let balonem - byl to překrásný zážitek, který nám zůstane v paměti do konce života. Pilot i řidič doprovodného auta byli úžasní. Všem doporučujeme! Ještě jednou díky - manželé Čermákovi

  7. POHODA (Alena Kořenářová, 21. 7. 2018 12:48:24) Odpovědět

    Dobrý den,chtěla bych moc poděkovat za úžasný zážitek z letu vaším balonem.Pilot s kolegou super lidi na spravnem miste.Hodně šťastných letů...Děkujeme Svobodovi a Kořenářovi

  8. Poděkování (Eva Matulová, 16. 6. 2017 13:37:19) Odpovědět

    Dobrý den, musíme se připojit k jiným pohodovým nadšeným vzduchoplavcům. Včerejší pozdní odpoledne bylo pro nás opravdu velkolepé. Úžasná plavba Vílanec, Cerekvička, Rosice, Příseka, Brtnice. Takový zážitek už nám nikdy nikdo nemůže vzít. Moc děkujeme pilotovi Ladislavu Koubovi za skvělé pilotování, výklad, přistání jako do peřin a super křest. Stejně tak velké díky Mírovi Schutznerovi, který se na začátku i konci o vše báječně staral a jako skutečné barony nás dopravil zpět. Vše bylo naprosto dokonalé. V neposlední řadě musím zmínit i Vladana Cahu, který vše skvěle zajistil. Ještě jednou veliké díky! Máte v Pohodě prostě báječné a opravdu pohodové lidi. Gratulujeme! Eva, Luděk, Darina a Pavel

  9. Nad přehradou (Josef Pospíšil, 20. 9. 2016 15:50:37) Odpovědět

    Dobrý den, chtěli bychom ještě jednou poděkovat za úžasný zážitek z privátního letu balónem nad Dalešickou přehradou. Velký dík pilotovi Ladislavu Koubovi a jeho kolegovi za jejich profesionální a vstřícný přístup, kolmý start a hladké přistání. Vřele doporučujeme zážitek s POHODOU jako privátní let z Vašeho místa. Josef Pospíšil s rodinou

  10. Úžasný zážitek (Olga Neshybová Vladyková, 3. 9. 2016 10:54:51) Odpovědět

    Dobrý den, rádi bychom ještě jednou moc poděkovali panu Ladislavu Koubovi a jeho kolegovi panu Karlovi (příjmení neznáme :) ) za krásný let 31.8. Pánové byli velice přátelští, let byl opravdu pohodový, krásný výhled na Telč a okolí s výkladem, přistání na jedničku a skvělý křest po přistání, co dadat prostě paráda :) Let s Vámi můžeme jedině doporučit :)

    Olga a Jaroslav Neshybovi

  11. jihlava 2016 (luboš, 25. 7. 2016 6:06:49) Odpovědět

    24.7.2016 nádherný zážitek a profi přístup pilota i doprovodu. díky

  12. Splněný sen (Monika Setničková, 24. 7. 2016 22:34:53) Odpovědět

    Dobrý den.
    Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za splnění snu mému tatínkovi, kterému jsme darovali privátní let pro dvě osoby. Děkuji Vám za profesionální přístup, skvělou a vtipnou partu lidí, panu Koubovi za bezpečný a klidný let a za velmi vtipné přistání. :-) Pro rodiče to byl opravdu nezapomenutelný zážitek. Na certifikáty, které od Vás dostali, jsou patřičně hrdí a už mají své čestné místo. :-) Když jsme let kupovali, nevěděli jsme, do čeho jdeme. Když jsme pak viděli výraz rodičů a to jak vyprávějí, tak nelitujeme jediného halíře. :-) Děkuji celému Vašemu týmu a přeme Vám mnoho spokojených zákazníků a mnoho krásných a bezpečných kilometrů ve vzduchu. :-)

    Monika a vzduchoplavci Tonda a Eva Setničkovi z Čejtic :-)

  13. Poděkování (Lucie, Aneta, Milada a Tomáš Zaňákovi, 9. 6. 2016 10:19:32) Odpovědět

    Dobrý den, chtěli bychom ještě jednou poděkovat za úžasný zážitek z letu balónem. Velký dík pilotovi Ladislavu Koubovi a jeho kolegovi za jejich profesionální a vstřícný přístup, výborný výklad a bezpečné přistání. Vřele všem doporučujeme zážitek s POHODOU. Lucie, Aneta, Milada a Tomáš Zaňákovi

  14. poděkování (Pavel a Věra Chalupovi, 9. 5. 2016 16:12:26) Odpovědět

    Dobrý den, dne 29. 4. 2016 jsme prožili díky vám krásný zážitek - let balonem. Chtěli bychom ještě jednou moc poděkovat pilotu Ladislavu Koubovi za jeho profesionální přístup a za vyčerpávající výklad. Též velké díky i posádce doprovedného auta. Přejeme vám hodně úspěchů ve vaší práci a hlavně hodně spokojených vzduchoplavců.
    S pozdravem Pavel a Věra Chalupovi

  15. poděkování (Hudečkovi, 7. 5. 2016 15:04:29) Odpovědět

    Velké díky za krásný zážitek,vynikající průvodní slova pilota i bezpečný let a přistání:Tento let je dalším z našich krásných zážitků ještě jednou velké díky.

  16. Let balonem jako dárek (Musilová, 6. 9. 2015 18:17:28) Odpovědět

    Dobrý den, darovala jsem privátní let balonem manželovi k narozeninám. Od prvního telefonátu až po rozloučení s panem kapitánem jsem byla nadšená z přístupu, vstřícnosti a celkového zajištění služeb, které nabízíte. Jsem naprosto nadšená a pevně věřím, že v budoucnu si tento ojedinělý a úžasný zážitek právě s pohodou zopakujeme. Mockrát děkuji a jen tak dále:-) Musilová, Brzkov

  17. super zážitek (Radka Koblihová, 17. 5. 2015 18:29:59) Odpovědět

    Letěli jsme ráno a nemám jiná slova než SUPER,SUPER,SUPER!!! Od začátku do konce byl celý výlet profesionálně připraven, celý tým byl bezvadný a celek předčil veškerá naše očekávání. Vřele doporučuji a děkuji.

  18. Náš první let...... (Wolny Martina, 13. 7. 2014 17:59:05) Odpovědět

    Dobrý den pánové,

    Zdravíme opět z Prachatic .Děkujeme za nevšední a ojedinělý zážitek , který si chceme zopakovat .
    Balón jako takový , byl absolutně wow a wow. Pocity se snad ani popsat nedají , nicméně musím upozornit i na pilota, respektive tým , který byl také wow a wow.
    Pánové prostě udělají váš den, tím DNEM s velkým D

    Doporučuji absolutně a přeji pouze a jenom dobré lety a skvěle pasažéry. Ty vlasy, Vám ale přesto nezapomenu -:)))
    Pozdravy z Prachatic

  19. Skvělá vzduchoplavba (Pavel Ondrák, 11. 7. 2014 9:38:06) Odpovědět

    I já se kloním k názoru paní Markové,se kterou jsem letěl ve stejném balonu za nádherného počasí až do Horní Vsi.Zpočátku Telč jako na dlani,pomaly let do velké výšky-nádrerná panoramata-Alpy,jaderné i větrné elektrárny,nad Křemešníkem druhý balon,překrásné prostředí okolo Javořice.Pan Kouba velice krásně a poutavě vyprávěl různé historky týkající se letů balonem.Já jako člověk,který se bojí ve výškách,jsem 10 vteřin po startu ztratil veškeré obavy a společně s ostatními jsme si vychutnali ten nádherný pocit ticha a krásné přírody.Takže pro všechny kdo ještě váhají : vřele doporučuji všem,opravdu se není potřeba bát.Ještě velké poděkování rodičům i sestrám, od kterých jsem dostal let jako můj vysněný dárek ke kulatým narozeninám. Rád bych se podělil s ostatními uveřejněním nejpovedenějších fotek, ale dáte mi prosím nějaké info, kam a jak tyto fotky nahrát na váš web?

  20. Děkuji za úžasný zážitek (Liba Marková, 7. 7. 2014 15:57:35) Odpovědět

    Včera, 6.7.2014, navečer, jsem s vámi letěla balonem z Telče do Horní Vsi. Byl to úžasný a nezapomenutelný zážitek. Nádherné počasí, mírný vítr a krásná krajina Vysočiny. Pilot pan Kouba byl nejen zdatným profesionálem, co se ovládání balonu týče, ale i velkým znalcem tohoto druhu létání vůbec. Přestože na Vysočině žiji prakticky od dětství, tak při pohledu z výšky je to zase něco jiného. Start na předměstí Telče byl zážitkem i pro tamní obyvatele, ale hlavně proběhl naprosto v pohodě. Jak je ostatně napsáno na balonu. Přistání u Horní Vsi rovněž. Pan Kouba našel tak pěkné místo, schované okolními lesy, že nás doprovod nemohl dlouho najít .... :)
    Jedinou malou kaňkou na celém zážitku bylo právě to místo přistání. Bydlím totiž o dvě vesnice stranou, tak jsem doufala, že budu domácí baronkou ..... :)
    Tak snad někdy příště.
    Jo a těm, co zatím váhají ..... nebojte se, je bezpečné, úžasné, stojí to za to a budete na to dlouho vzpomínat.
    Ještě jednou díky.

předchozí
1 | 2 následující

Kontakt

Ostrov Pohoda s.r.o.
Vladan Caha
objednávky letů
602 265 265
Piloti:
Ing. Petr Klička
Ladislav Kouba
Nikola Kličková

 

Ostrov Pohoda s.r.o.